• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Чому «Рум’янець» смачний кожен день? Тому що контроль за безпекою та якістю харчових продуктів – це те, чому ми приділяємо надзвичайну увагу. Адже смачний і корисний хліб можна спекти тільки з сировини найвищого ґатунку. Ми використовуємо виключно натуральні продукти високої якості. Зокрема, рідку закваску – житню та пшеничну. Хліб, випечений на заквасці – значно якісніший, має приємніший смак і пухкішу структуру.

Новітні технології дозволяють виготовляти хлібобулочну продукцію без додавання консервантів і правильно упаковувати, забезпечуючи виробам довший термін придатності.

Автоматична система забезпечує стабільну температуру у виробничих приміщеннях, це створює комфортні умови для роботи, тому наші працівники завжди в доброму гуморі. Стежить автоматика і за температурою борошна й тіста.

Автоматичні системи HB-Technic (Австрія) та Werner & Pfleiderer (Німеччина) контролюють дозування борошна та інших інгредієнтів. Всі рецепти запрограмовані у комп’ютер, що унеможливлює будь-які помилки при замісі тіста.

Від рецепту залежить тривалість замісу – для кожного виду хліба вона своя. За це відповідають тістомісильники Diosna (Німеччина), які забезпечують ідеальний заміс тіста.

Далі у справу вступає вакуумний подільник Benier (Нідерланди), який працює надзвичайно м’яко та ніжно, не порушуючи структури тіста. Його делікатності могла б позаздрити кожна господиня!

А печеться наша продукція у подових печах Miwe (Німеччина). Випікання завершується швидким охолодженням хлібних виробів. Завдяки цьому зупиняються біохімічні процеси в м'якушці, а значить, хліб довше не черствіє і зберігає свіжість.

Додамо, що всі процеси відбуваються в умовах ідеальної чистоти. Тому хлібобулочні вироби ТМ «Рум’янець» - це завжди гарантія надзвичайної якості.

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
#